Merken

Leclercq & Bouwman

Traditioneel handwerk
Als specialist in luxe interieurverlichting zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en ontwerpen om de collectie uit te breiden. Zo vertalen ze hun creatieve ideeën vervolgens in een prachtig eigentijds design, waarbij kwaliteit en luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs altijd voorop staan. Leclercq en Bouwman produceert in eigen beheer door middel van traditioneel handwerk in Nederland, Italië en het verre Oosten, waarbij de exclusiviteit van de lampen benadrukt wordt.

Gecombineerde stijl
De lampen van Leclercq & Bouwman kenmerken zich door een spannende combinatie tussen gestileerde klassieke vormen en materialen met een chique uitstraling. Denk hierbij aan volumineuze kroonluchters in chroom met kristallen pegels, moderne armaturen in RVS of van keramiek, weelderige glaskronen met kappen van organza of grote videlampen met gekleurd kristal. De verschillende kronen van Leclercq & Bouwman mengen zich moeiteloos met verschillende stijlen in uw interieur.

Kunstzinnig
Of u nu kiest voor een extravagante kandelaar, moderne wandlamp of een unieke vloerlamp van Leclercq & Bouwman, ieder exemplaar heeft een kunstzinnige uitstraling.

Bekijk de collectie
Bezoek de website van deze fabrikant