Merken

Seuren

Creatief
Seuren Tafels ontwerpt en fabriceert topkwaliteit eettafels, salontafels en wandtafels. De tafels zijn verkrijgbaar in vele houtsoorten en worden op maat gemaakt. De kracht van Seuren tafels ligt in het bedenken van de meest creatieve oplossingen voor alle soorten interieurs

Elk meubel kent een verhaal 
Seuren tafels zijn stuk voor stuk bijzondere tafels. Tafels die geïnspireerd zijn door de omgeving. Zij zien iets moois en vertalen dat in het ontwerp en het materiaal. Iedere tafel vertelt zo zijn eigen verhaal. Zij zien een tafel als een ontmoetingsplek. Een eettafel of een salontafel, het is een plek waar mensen samen zijn. Waar mensen eten en drinken, lachen en praten.

Op maat gemaakt
Zo’n belangrijke plek in huis verdient een bijzondere tafel. Daarom stelt u bij Seuren tafels zelf uw eetkamertafel of salontafel samen. Met een keuze uit zeven collecties en elf houtsoorten, creëert u exact die tafel die bij u past. Kies voor details van hout op hout, of van rvs en staal. Maak een tafel passend door zelf de breedte en lengte te bepalen. Zelfs de dikte van het tafelblad, is uw beslissing. Zonder enige twijfel is een Seuren tafel met recht een houten tafel op maat.

Bekijk de collectie
Bezoek de website van deze fabrikant