45 JAAR        Colijn Interieur

Colijn Interieur: 45 jaar zitcomfort! 

Ze bestaan nog: echte familiebedrijven. Colijn Interieur in Leiden is zo'n onderneming die in alles de warme sfeer van een echt familiebedrijf ademt. Een bedrijf geleid door de familie Colijn, sinds vele decennia. Gestart in 1977 door Cor Colijn met hulp van Anneke Colijn, de eerste generatie ondernemers. Eind jaren tachtig overgenomen door dochter Inge en zoon Frans. Inmiddels zijn de dochters van Inge Colijn, Anne en Charlotte, ook full-time in het familiebedrijf aan het werk. Zij vormen daarmee de derde generatie.


Liefde voor interieur
Colijn deelt de liefde voor interieur. Dat begint met een warm welkom. Een kop koffie. En dan: inspiraties opdoen. Heerlijk verdwalen tussen de ontelbare opstellingen, kleuren en woonideeën. Want smaak is een kwestie van gevoel. Maar ook van mogelijkheden. Daarom kan bijna alles: modern, klassiek of op maat gemaakt. Voor elk budget en in alle segmenten. Van moderne eetkamerstoel tot klassiek dressoir, van sfeervolle hanglamp tot dat ene vloerkleed dat de woonkamer afmaakt. Als er maar liefde in zit.

Colijn 2.0
De woonbranche heeft het de afgelopen jaren zwaar gehad, dat staat. Natuurlijk had Colijn hier ook last van, maar ze bleven altijd positief. In een periode dat het even wat minder gaat komt het aan op puur ondernemerschap en passie voor het bedrijf. Dus zijn Inge en Frans juist in deze periode gaan investeren in het bedrijf om, juist als het tegenzit, de boel bij elkaar te houden. Daar zijn ze met z'n alle erg goed in. Ze blijven doorzetten met het oog op continuïteit. 

Zo is Colijn 2.0 ontstaan, het vernieuwde Colijn. Er is bijvoorbeeld een loftruimte geopend op de eerste verdieping waar je je waant in back to the sixties en seventies met nieuwe merken zoals Freistil Rolf Benz. Dit naast de typische Colijn stijl die je uiteraard terug vindt in de meer dan 3.000 m² tellende inspiratiekoepel met nieuwe populaire merken zoals het Griekse Papadatos of de combi staal en gerecycled teakhout van dBodhi. 
Uiteindelijk is het allemaal voor één doel: de klanten echt blij maken met een nieuw interieur. Dat zit in het DNA van Colijn. "Thuis bij Colijn" is ook het motto, het moet voor de klanten, van aankoop tot levering, echt een feest zijn om een nieuw product bij ons te kopen. 


Like onze Facebookpagina en hou de acties in de gaten.