De bezorg service

Bezorgen
Colijn neemt graag alle zorgen uit uw handen. Dit betekent dat bezorgen en monteren bij ons de standaard is voor een kleine vergoeding! Indien u het liever afhaalt, is dat uiteraard ook mogelijk. Ons bezorgteam staat altijd voor u klaar en monteert uw bestelde meubelen thuis op een moment dat het u schikt. Wij hebben vaste dagen in de week waarop we leveren, natuurlijk ook afhankelijk van beschikbaarheid van de chauffeur en de monteur. Wij denken altijd graag met u mee over het bezorgmoment.

Levertijd
Vrijwel iedere week worden er nieuwe meubels bij ons afgeleverd en iedere week vinden er meerdere bezorgingen plaats namens ons bezorgteam. De levering aan huis is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze bezorgdienst. Gemiddeld is er een levertijd van 6 tot 8 weken. Dit kan verschillen per leverancier. Informeer dus van te voren bij ons in de winkel over de levertijd. Zodra uw bestelde artikelen binnen zijn gekomen nemen wij meteen contact met u op om een bezorgdag af te spreken die u het beste uitkomt.

Levering
Wij bezorgen momenteel iedere week van dinsdag tot en met vrijdag. U kunt de dag van te voren informeren welk dagdeel/rond welk uur u de chauffeurs/monteurs kunt verwachten.

Montage
Veel van onze meubelen worden in pakket geleverd en zijn daardoor gemakkelijk te bezorgen. Het bezorgen en monteren is bij Colijn standaard. Uw uitgekozen meubels worden gemonteerd door ervaren monteurs. U hoeft zelf geen zwaar werk te verrichten en u hoeft zich geen zorgen te maken om bouwtekeningen en gereedschap, want binnen enkele ogenblikken staan uw meubelen in elkaar. Bij de montage hoeft u geen rekening te houden met het verpakkingsmateriaal want wij voeren al het rest afval uiteraard voor u af. Colijn Interieur kan u veel werk uit handen nemen zodat u meteen met plezier kunt genieten van uw nieuwe meubels!