Bank Milano


Elegante verstelbare bank, verkrijgbaar in verschillende stoffen en leren.

Bank Milano is een stijlvolle bank met innovatieve functies die een grote meerwaarde bieden. Zo zijn de rugleuningen uitklapbaar voor extra ondersteuning bij uw rug, nek en zelfs uw hoofd, en kan de zitting uitgevouwen worden zodat de bank zich in een handomdraai omtovert tot de ultieme loungebank. De ontwerpers zijn er feilloos in geslaagd om modern design en ontspanning harmonieus te combineren. 

Bank Milano is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kent zelfs enkele elementen om een hoekbank mee te creëren. Tot slot is er een bijpassende fauteuil verkrijgbaar die net als de bank uit te klappen is in een heerlijke lounge stoel. 
  • Verschillende maten en elementen
  • Keuze uit veel stoffen en leersoorten
  • Metalen of houten pootjes voor de bank
  • Keuze uit 3 voeten voor de fauteuil 

Wima Polster
Sinds 1958 staat Wima voor ''Eersteklas Zitplaatsen''. De hoogwaardige banken en fauteuils van Wima staan voor maximaal zitcomforten kwaliteit uit Duitsland. De focus van Wima ligt op systeemgroepen met geïntegreerde functies. Het brede assortiment aan kleuren en stoffen voor de banken en fauteuils biedt voor elke smaak de juiste oplossing.

RAL-keurmerk
Sinds 1996 is Wima lid van de Duitse vereniging voor meubelkwaliteit. De producten zijn bekroond met het 'RAL-keurmerk' voor meubelen.
Naast de eisen aan kwaliteit, levensduur, duurzaamheid en functie, houft het RAL-keurmerk voor meubelen ook rekening met milieu- en gezondheidsaspecten.

Kortom: op de banken en fauteuils van Wima zit je eerste klas.

Vanaf 2309,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Milano

Bank Milano