Fauteuil Milano


Unieke loungefauteuil met het beste comfort

Fauteuil Milano is een stijlvolle fauteuil met innovatieve functies die een grote meerwaarde bieden. Zo is de rugleuning uitklapbaar voor extra ondersteuning bij uw rug, nek en zelfs uw hoofd, en kan de zitting uitgevouwen worden zodat de fauteuil zich in een handomdraai omtovert tot de ultieme lounge stoel. De ontwerpers zijn er feilloos in geslaagd om modern design en ontspanning harmonieus te combineren. 
 
  • Keuze uit veel stoffen en leersoorten
  • Keuze uit 3 voeten voor de fauteuil 
  • Bijpassende bank verkrijgbaar

Wima Polster
Sinds 1958 staat Wima voor ''Eersteklas Zitplaatsen''. De hoogwaardige banken en fauteuils van Wima staan voor maximaal zitcomforten kwaliteit uit Duitsland. De focus van Wima ligt op systeemgroepen met geïntegreerde functies. Het brede assortiment aan kleuren en stoffen voor de banken en fauteuils biedt voor elke smaak de juiste oplossing.

RAL-keurmerk
Sinds 1996 is Wima lid van de Duitse vereniging voor meubelkwaliteit. De producten zijn bekroond met het 'RAL-keurmerk' voor meubelen.
Naast de eisen aan kwaliteit, levensduur, duurzaamheid en functie, houft het RAL-keurmerk voor meubelen ook rekening met milieu- en gezondheidsaspecten.

Kortom: op de banken en fauteuils van Wima zit je eerste klas.
 

Vanaf 1.149,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Fauteuil Milano

Fauteuil Milano