Dressior Nihil


Een prachtig dressoir die een echt kunstwerk is in uw interieur.

Dressoir Nihil is een uniek designmeubel van het Griekse merk al2. Het dressoir heeft prachtige lijnen en mooie ronde vormen en samen met zijn unieke poten is het echt een eye-catcher. 
  • Verkrijgbaar in meerdere maten: 184x50x81 - 204x50x81 - 224x50x81cm - 244x50x81cm.
  • Verkrijgbaar in verschillende en met meerdere materialen: matte lakkleuren, noten (meerdere kleuren), eucalyptus, eiken (meerdere kleuren).
  • Verkrijgbaar met een top van of hout (lakkleuren, noten, eucalyptus of eiken kleuren) of van keramiek of van marmer.
  • Voor de deuren, het frame en de top kunt u dus uit verschillende materialen kiezen.
  • Ruime keuze uit epoxykleuren (metaal) voor de poten.
  • Ook verkrijgbaar als tv-meubel.
Bekijk hier meer van de collectie van al2 bij Colijn Interieur.
 
Heeft u vragen over dit dressoir? Twijfel niet om contact met ons op te nemen of kom gezellig langs om het dressoir en alle kleuren en mogelijkheden te bekijken

al2
We leven in tijden van globalisering. Waar is de kwaliteit, wat zijn de factoren die kwaliteit definiëren en welke producten vallen op dankzij hun hoge kwaliteit? al2 wil het antwoord zijn op deze vragen.
Opvallende, gecertificeerde productie met een succesvolle historie in combinatie met toegekende designers zorgen voor de wonderlijke vorm van al2. Het al2 team voelde dat er opnieuw gedacht moest worden over meubels en dat het gebruik van meubels opnieuw bestudeert moest worden. Ze wilde opnieuw nadenken over de materialen, het veiligheidsniveau en hoe meubels hun capaciteiten verslijten. Meubels moesten hun ecologische levensvatbaarheid verhogen. 


Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Dressior Nihil

Dressior Nihil