Dressoir el-it


Hét dressoir met de meest unieke vorm in onze collectie.

Dressoir e-lit is een uniek designmeubel van het Griekse merk al2. De prachtig vormgegeven kast heeft een uniek golfpatroon waarbij er voor eiken- of notenfineer gekozen kan worden. 
Daarnaast kan de kast ook in een van de rijke lakkleuren gespoten worden. Het dressoir kan eventueel worden voorzien van een mooie maxfine top die weer in een aantal varianten/kleuren verkrijgbaar is. 

De kast kent eindeloos veel opties en er kunnen ook mooie combinaties gemaakt worden met het noten/eikenfineer, de lakkleuren en de optionele maxfine top.

De kast heeft 4 push-pull deuren waar veel opbergruimte achter te vinden is. Achter iedere deur is een glazen plankje geplaatst zodat de opbergruimte van de e-lit optimaal te benutten is. Tussen de middelste deuren is een chique metalen strip geplaatst die u kunt voorzien van een van de metaal kleuren. Deze kleur kunt u laten terugkomen op de pootjes van het dressoir. 

De e-lit wordt in vier verschillende maten gemaakt:
  • 240x50x80 cm
  • 220x50x80 cm
  • 207x50x80 cm
  • 191x50x80 cm
Heeft u vragen over dit dressoir? Twijfel niet om contact met ons op te nemen of kom gezellig langs om ook alle kleuren en mogelijkheden te bekijken.

Bekijk hier meer van de collectie van al2 bij Colijn Interieur.

al2
We leven in tijden van globalisering. Waar is de kwaliteit, wat zijn de factoren die kwaliteit definiëren en welke producten vallen op dankzij hun hoge kwaliteit? al2 wil het antwoord zijn op deze vragen.
Opvallende, gecertificeerde productie met een succesvolle historie in combinatie met toegekende designers zorgen voor de wonderlijke vorm van al2. Het al2 team voelde dat er opnieuw gedacht moest worden over meubels en dat het gebruik van meubels opnieuw bestudeert moest worden. Ze wilde opnieuw nadenken over de materialen, het veiligheidsniveau en hoe meubels hun capaciteiten verslijten. Meubels moesten hun ecologische levensvatbaarheid verhogen. 

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Dressoir el-it

Dressoir el-it