Stoel Wood-oo


Unieke en tijdloze stoel met veel mooie opties.

Deze prachtige stoel van al2 is ontworpen door Ate Rote in het jaar 2018 en is met zijn unieke design een tijdloze stoel met een knipoog naar retro. 
De stoel is prachtig gevormd en draagt bij aan de balans tussen recht en organisch in uw interieur. De stoel is verkrijgbaar in zowel eiken als noten fineer en kan eventueel geproduceerd worden in een van de prachtige lakkleuren die al2 in zijn collectie heeft opgenomen. Hier zitten bijna alle kleuren tussen die u zich voor kunt stellen. 

Tot slot is de stoel uitgerust met een gestoffeerde zitting en rugleuning. Ook hiervoor is er keuze uit verschillende stoffen en kleuren. 

Afmetingen: 61,5 x 56 x 80 cm

Bekijk hier meer van de collectie van al2 bij Colijn Interieur.

al2
We leven in tijden van globalisering. Waar is de kwaliteit, wat zijn de factoren die kwaliteit definiëren en welke producten vallen op dankzij hun hoge kwaliteit? al2 wil het antwoord zijn op deze vragen.
Opvallende, gecertificeerde productie met een succesvolle historie in combinatie met toegekende designers zorgen voor de wonderlijke vorm van al2. Het al2 team voelde dat er opnieuw gedacht moest worden over meubels en dat het gebruik van meubels opnieuw bestudeert moest worden. Ze wilde opnieuw nadenken over de materialen, het veiligheidsniveau en hoe meubels hun capaciteiten verslijten. Meubels moesten hun ecologische levensvatbaarheid verhogen.   

 

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Stoel Wood-oo

Stoel Wood-oo