Bank Longueville Landscape


Italiaanse uitstraling

Met zijn stijlvolle nonchalante look combineert deze sofa Belgisch vakmanschap met Italiaanse uitstraling. Fijn gesculpteerde hoekpoten en discrete accentbiezen verheffen dit model tot geraffineerde elegantie. De draaibare armleuning biedt extra zitplaats bij plots vriendenbezoek. Kortom, zitcomfort én functionaliteit. 

Geen design zonder comfortfactor, het zit Jori in de genen en dat was ook de opdracht die Jori aan de ontwerper toevertrouwde, toen het merk de aanzet gaf tot het restylen van de succesvolle Longueville sofa die in 1998 voor het eerst gelanceerd werd. De nieuwe Longueville Landscape, een ontwerp van de Belgische designstudio Verhaert New Products & Services, komt tegemoet aan de nood naar kwaliteitsvolle en flexibele zitmeubels voor compactere ruimtes. De creatie past ook keurig in de nieuwe zitbeleving van de gebruiker vandaag.

Al komt het model in een eerste oogopslag puur en compact over, toch werd er gesleuteld aan een stijlvol nonchalante look, die de sofa zijn cosy uitstraling verleent. Dankzij het inventieve, zacht glooiende lijnenspel met discrete accentbiezen, komt het model uitnodigend over. De asymmetrisch speelse nadenlijn over de rugpartij en zitting geeft het design extra spanning. Om tegemoet te komen aan de nestelbehoefte van de hedendaagse gebruiker werden ook rughoogte en zitdiepte onder de loep genomen, waardoor het strakker aspect verdwijnt en je heerlijk diep in de sofa kan plaatsnemen. De optionele losse rugkussens bieden extra steun voor al wie daar nood aan heeft. Verleidelijk elegant en opvallend sierlijk zijn de rank gesculpteerde hoekpoten die het bankstel in zijn geheel dragen en het model een verfijnd allure verlenen.

Gezien het succes van de oorspronkelijke Longueville sofa mee bepaald werd door het inventief draaimechanisme van de armleggers werd dit systeem in de nieuwe editie opnieuw geïntegreerd. Bovendien neemt vandaag de vraag naar flexibele en polyvalente interieurelementen steeds meer toe. Het systeem voorziet dat u de armleggers volledig kan openklappen en op die manier twee bijkomende zitplaatsen kan creëren. Ideaal om languit van uw zitmeubel te genieten, of als zitpoef bij extra bezoek. U kunt er ook een dienblad, tijdschriften of tablet op kwijt. 
  • Draaibare armleggers
  • Ruime keuze uit stof en leer
  • Onderstel in verschillende kleuren gelakt staal 
  • Tafelblad in noten, eiken of zwart glas
  • Rugkussens 70x60 of 60x60, beide met rol aan de achterzijde
  • Zithoogte 45 cm 
  • Alle elementen zijn vrijstaand met optioneel een koppelstuk
Bekijk hier meer van de collectie van Jori. 

Jori
De Jori signatuur is het resultaat van de gedreven ambitie van Juan Jorion. Hij stichtte Jori in 1963 vanuit een duidelijke missie± Het perfecte zitcomfort bieden. Met absolute liefde voor het vak, respect voor de meest hoogwaardige materialen. Internationale ontwerpers stappen mee in zijn verhaal. Hun ambitie is vandaag relevanter dan ooit. Want duurzaamheid zat reeds verweven in hun genen. Tot op heden is Jori uitgegroeid tot een internationale referentie inzake tijdloos zitcomfort. Een referentie die trouw zweert aan compromisloos vakmanschap. 
 

 Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Longueville Landscape

Bank Longueville Landscape