Collectie

Historie
De Jori signatuur is het resultaat van de gedreven ambitie van Juan Jorion. Hij stichtte Jori in 1963 vanuit een duidelijke missie± Het perfecte zitcomfort bieden. Met absolute liefde voor het vak, respect voor de meest hoogwaardige materialen. Internationale ontwerpers stappen mee in zijn verhaal. Hun ambitie is vandaag relevanter dan ooit. Want duurzaamheid zat reeds verweven in hun genen. Tot op heden is Jori uitgegroeid tot een internationale referentie inzake tijdloos zitcomfort. Een referentie die trouw zweert aan compromisloos vakmanschap. 

Designers
Jori ontwerpers creëren zitmeubelen met het oog op comfort. De vorm en het materiaal zijn gebaseerd op een sterk doordacht concept. De perfecte afwerking staat garant voor jarenlang zitcomfort, dat bovendien vaak op uw maat aangepast kan worden. Ontwerpen is in de eerste plaats zoeken naar oplossingen. In die optiek stelde Jori een ervaren ploeg samen die de filosofie van het merk ademt. Het zal u daarom niet verrassen dat Jori al jaren samenwerkt met hetzelfde creatieve team van ontwerpers en productontwikkelaars.

Dynamisch zitten 
Bij Jori is het creëren van dynamisch zitcomfort geen opdracht, maar wel het resultaat van de ervaring en attitude. Want Jori, dat is meer dan 55 jaar Belgisch vakmanschap. De focus op ergonomisch zitcomfort, het integreren van technologie & technisch vernuft én het diepgewortelde belang van duurzaamheid door het gebruik van hoogwaardige materialen, zit verweven in alles wat Jori doet.