Fauteuil Lagom


Harmonisch en uitnodigend

De golvende beweging van de zitting en de elegante armleggers vormen de perfecte symbiose voor uitnodigend zitcomfort. Een zitmeubel dat de sublieme materialen en exclusieve stoffen combineert tot uitgesproken visuele schoonheid. 

Geïnspireerd door het werk van Scandinavische designiconen en het glooiende landschap met de golvende zee van de Scandinavische kust, rolde het model Lagom uit de designerhand van Hugo de Ruiter, een onmiskenbaar vintage meesterstukje. 

Lagom staat voor het Zweedse 'bijna perfect' of 'in de juiste verhouding' en treft hiermee de essentie van het ontwerp van Hugo de Ruiter. De golvende lijnen van de zitting en de sierlijk gekromde vlakken van de armleggers ogen naadloos perfect en mooi in verhouding. De designer interpreteert ze als de vloeiende beweging van een golf, net voordat ze zich omkrult en in zee stort. 

Het Lagom model brengt op een subtiele manier het uniek vakmanschap van Jori en de visie van de ontwerper samen. Vormgeving, materiaal en optimaal zitcomfort zijn perfect met elkaar verweven. De zetel is bijzonder licht en vrij compact en laat zich hierdoor vlot combineren op verschillende plaatsen in het interieur. 
  • Ontwerp van Hugo de Ruiter
  • Ruime keuze uit stof en leer
  • Bies in dezelfde of contrasterende bekleding
  • Afneembare hoezen
Bekijk hier meer van de collectie van Jori. 

Jori
De Jori signatuur is het resultaat van de gedreven ambitie van Juan Jorion. Hij stichtte Jori in 1963 vanuit een duidelijke missie± Het perfecte zitcomfort bieden. Met absolute liefde voor het vak, respect voor de meest hoogwaardige materialen. Internationale ontwerpers stappen mee in zijn verhaal. Hun ambitie is vandaag relevanter dan ooit. Want duurzaamheid zat reeds verweven in hun genen. Tot op heden is Jori uitgegroeid tot een internationale referentie inzake tijdloos zitcomfort. Een referentie die trouw zweert aan compromisloos vakmanschap. 

 

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Fauteuil Lagom

Fauteuil Lagom