Bijzettafel Ascot


De finishing touch voor in uw interieur

Bijzettafel, overzettafel, rond of vierkant. De Ascot serie is ronduit geniaal van ontwerp. Met hun ruime keuze en klassevolle afwerking zijn deze tafeltjes de favorieten onder de bijzettafeltjes. Licht van structuur en gemakkelijk verplaatsbaar. Luxueus afgewerkt tafelblad bekleed met zadelleer of gelakt. De finishing touch voor elk interieur. 

Esthetiek laat zich meestal kenmerken door eenvoud. Dat is ook zo voor de Ascot bijzettafel collectie. Voor ontwerper Jean-Pierre Audebert stond praktisch eenvoud, discretie en overal inzetbaar centraal bij de ontwikkeling van het basisontwerp van het bijzettafeltje Ascot. De vele positieve reacties op dit uitgepuurde, exclusieve hebbeding bevestigden dan ook de nood. Een uitbreiding van dit populaire bijzettafeltje leek een evidentie voor Jori. 

In diverse formaten verkrijgbaar zijn deze Ascot tafeltjes de gedroomde oplossing om waar dan ook bij te plaatsen. Met hun uiterst fijn en bijzonder strak design dat tot uiting komt in uitgepuurde lijnen, markeren ze de ruimte zonder daarom meteen alle aandacht naar zich toe te trekken. 
  • Blad in zadelleder of volledig gelakt
  • Onderstel in zwarte lak of chroom hoogglans
  • Afwerking in leder met afgebrande randen
  • Meerdere varianten en formaten
Bekijk hier meer van de collectie van Jori. 

Jori
De Jori signatuur is het resultaat van de gedreven ambitie van Juan Jorion. Hij stichtte Jori in 1963 vanuit een duidelijke missie± Het perfecte zitcomfort bieden. Met absolute liefde voor het vak, respect voor de meest hoogwaardige materialen. Internationale ontwerpers stappen mee in zijn verhaal. Hun ambitie is vandaag relevanter dan ooit. Want duurzaamheid zat reeds verweven in hun genen. Tot op heden is Jori uitgegroeid tot een internationale referentie inzake tijdloos zitcomfort. Een referentie die trouw zweert aan compromisloos vakmanschap. 

 

 Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bijzettafel Ascot

Bijzettafel Ascot