Eetkamertafel Wood-oo


Prachtig design met zeer ruime keus uit verschillende maten en materialen

Prachtig design van het griekse merk al2. Een waar kunstwerk! Mooiere kwaliteit is er niet. Alleen het beste walnoot, eiken, gerookte eucalyptus, de mooiste lakkleuren en het mooiste keramiek worden gebruikt voor deze prachtige eettafel. 
  • Verkrijgbaar in meerdere maten in ovaal/zeep-vorm: 180x110cm - 200x110cm - 220x110cm - 240x110cm - 260x110cm - 280x110cm
  • Ook verkrijgbaar in het rond in de volgende diameters: 130cm - 150cm - 160cm - 180cm
  • Ook maatwerk is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
  • Verkrijgbaar in verschillende voor de top en poot: matte lakkleuren (32 kleuren),Amerikaans walnoot (of massief of fineer), fineer ' smoked eucalyptus' , eiken (meerdere kleuren of massief of fineer).
  • Voor de top kunt u ook kiezen uit keramiek (14 soorten)
  • Voor het metalen gedeelte van de poot kunt u kiezen uit verschillende metaalkleuren, waaronder verschillende bronstinten, goudtinten en grijstinten. Daarnaast zou u voor het metalen gedeelte ook voor een matte lakkleur kunnen gaan.
Heeft u vragen over deze tafel? Twijfel niet om contact met ons op te nemen of kom gezellig langs om deze prachtige tafel en alle kleuren en mogelijkheden te bekijken.

Bekijk hier meer van de collectie van al2 bij Colijn Interieur.

al2
We leven in tijden van globalisering. Waar is de kwaliteit, wat zijn de factoren die kwaliteit definiëren en welke producten vallen op dankzij hun hoge kwaliteit? al2 wil het antwoord zijn op deze vragen.
Opvallende, gecertificeerde productie met een succesvolle historie in combinatie met toegekende designers zorgen voor de wonderlijke vorm van al2. Het al2 team voelde dat er opnieuw gedacht moest worden over meubels en dat het gebruik van meubels opnieuw bestudeert moest worden. Ze wilde opnieuw nadenken over de materialen, het veiligheidsniveau en hoe meubels hun capaciteiten verslijten. Meubels moesten hun ecologische levensvatbaarheid verhogen. 

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamertafel Wood-oo

Eetkamertafel Wood-oo