Salontafel Dakry


Traanvormige poot met eindeloos veel opties

Elegant, speels en variabel. Dat zijn de drie kernwoorden van de Dakry salontafel collectie. De hoeveelheid opties in deze serie is eindeloos. De salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen waardoor er keer op keer een nieuw geheel gevormd kan worden. Bij de Dakry tafels zit de schoonheid in de details. De traanvorm van de poot, in combinatie met de asymmetrische vorm van het blad zorgen ervoor dat uw interesse gewekt wordt. 

Opties:
  • Verschillende afmetingen
  • Blad kan in eiken, noten, glas, fusion glas, keramiek of lak
  • Poot kan vlak en geribbeld
  • Poot kan brons, goud en zilver. Eventueel zou het ook nog in een matte lakkleur gespoten kunnen worden (33 kleuren mogelijk)
  • De volgende afmetingen zijn mogelijk: 127x100x35cm (BxDxH), 68x69x40cm (BxDxH). Maatwerk in hoogtes is mogelijk.
Bekijk hier meer van de collectie van al2 bij Colijn Interieur.

al2
We leven in tijden van globalisering. Waar is de kwaliteit, wat zijn de factoren die kwaliteit definiëren en welke producten vallen op dankzij hun hoge kwaliteit? al2 wil het antwoord zijn op deze vragen. Opvallende, gecertificeerde productie met een succesvolle historie in combinatie met toegekende designers zorgen voor de wonderlijke vorm van al2. Het al2 team voelde dat er opnieuw gedacht moest worden over meubels en dat het gebruik van meubels opnieuw bestudeert moest worden. Ze wilde opnieuw nadenken over de materialen, het veiligheidsniveau en hoe meubels hun capaciteiten verslijten. Meubels moesten hun ecologische levensvatbaarheid verhogen. 

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Salontafel Dakry

Salontafel Dakry