Salontafel Laura


Creatief combineren

De Laura tafeltjes zetten de puntjes op de i van uw interieur. Deze combinatietafeltjes zijn het trendy alternatief voor één grote salontafel. Hun curves, rond, ovaal of achtvormig, inspireren tot eindeloos combineren. Ze komen in massief hout, notelaar of witte eik, marmer of glas. De Laura collectie is er een voor echte fijnproevers. 

Een mooi zitmeubel komt pas helemaal tot zijn recht wanneer ook alle bijpassende accessoires het design perfect begeleiden. Dat was meteen de uitdaging en tevens het uitgangspunt van de designer Cuno Frommherz. Een set van 3 tafel screëren, die door hun elegante soepele lijnen de vormen van het Jori zitmeubelaanbod gracieus ondersteunen.
  • Rond, ovaal of achtvormig
  • Massief noten, gebrand eiken, emparador marmer, zwart glas of wit eik
  • Poot gelakt in een van de staalkleuren
Bekijk hier meer van de collectie van Jori. 

Jori
De Jori signatuur is het resultaat van de gedreven ambitie van Juan Jorion. Hij stichtte Jori in 1963 vanuit een duidelijke missie± Het perfecte zitcomfort bieden. Met absolute liefde voor het vak, respect voor de meest hoogwaardige materialen. Internationale ontwerpers stappen mee in zijn verhaal. Hun ambitie is vandaag relevanter dan ooit. Want duurzaamheid zat reeds verweven in hun genen. Tot op heden is Jori uitgegroeid tot een internationale referentie inzake tijdloos zitcomfort. Een referentie die trouw zweert aan compromisloos vakmanschap. 

 

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Salontafel Laura

Salontafel Laura