Salontafel Mars


Simpele salontafel met schoonheid in de details

Op het eerste oog lijkt de Mars salontafel misschien gewoon, maar niets is minder waar. Bij dit model zit de schoonheid in de details. Zo is de bovenrand van de salontafel afgerond naar beneden voor een zachte uitstraling. De tafel is verkrijgbaar in twee formaten:
  • Ø100x35 cm 
  • Ø120x35 cm 
Daarnaast is er keuze uit verschillende materialen voor de tafel. Kiest u voor klassiek notenhout of juist fris eikenhout? U kunt de tafel ook uitvoeren in een van de stijlvolle lakkleuren om uw woonkamer van wat kleur te voorzien. Om de tafel een speels effect te geven kunt u er voor kiezen om de poot en het blad afzonderlijk van elkaar te voorzien van een van deze opties. 

Bekijk hier meer van de collectie van al2 bij Colijn Interieur.

al2
We leven in tijden van globalisering. Waar is de kwaliteit, wat zijn de factoren die kwaliteit definiëren en welke producten vallen op dankzij hun hoge kwaliteit? al2 wil het antwoord zijn op deze vragen. Opvallende, gecertificeerde productie met een succesvolle historie in combinatie met toegekende designers zorgen voor de wonderlijke vorm van al2. Het al2 team voelde dat er opnieuw gedacht moest worden over meubels en dat het gebruik van meubels opnieuw bestudeert moest worden. Ze wilde opnieuw nadenken over de materialen, het veiligheidsniveau en hoe meubels hun capaciteiten verslijten. Meubels moesten hun ecologische levensvatbaarheid verhogen. 

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Salontafel Mars

Salontafel Mars