Vloerkleed Circular


Vloerkleed waarbij structuur de hoofdrol speelt

De inspiratie achter het Circular vloerkleed komt vanuit de unieke schoonheid van natuurlijke, rauwe materialen. Door te spelen met verschillende structuren en technieken in plaats van enkel met kleuren en patronen, wordt de ongeverfde wol het centrale punt van dit ontwerp. Ieder kleed is handgeweven en dus uniek. Kleine maat- en kleurverschillen zijn dus voorbehouden. Al met al zorgt dit voor een unieke ervaring wanneer u een Layered vloerkleed aan uw interieur toevoegt. 

Het wol is een natuurlijk materiaal en is niet door een verf proces gegaan. Het volledig natuurlijke materiaal is perfect wat duurzaamheid betreft omdat er weinig chemische stoffen aan bod komen bij de productie. Juist door het kleed op deze manier te vervaardigen komen de oorspronkelijke kleurverschillen, die ook in de vacht van een schaap zichtbaar zijn, helemaal terug. 

Afmetingen: 
  • 180x270 cm
  • 220x350 cm 
Kleuren:
  • Bone White
  • Light Oatmeal 
  • Sage
  • Sand
Bekijk hier meer van de collectie van Layered. 

Layered
Layered is een Zweeds interieur design merk dat een uitgesproken eigentijdse uitstraling combineert met uitstekend vakmanschap en duurzame materialen. Geïnspireerd door de eigentijdse bewegingen in verschillende kunstvormen biedt Layered een nieuw beeld op klassiek minimalisme. Scandinavische elegantie, met een rauw randje. In 2015 is Layered begonnen in Stockholm. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest besproken bedrijven in de interieurwereld. Zo hebben zij bijvoorbeeld de Elle Deco Accessory of the year award gewonnen waarmee zij in de pers verschenen onder meer in de New York Times, Elle en Vogue. 

Vanaf 1295,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Vloerkleed Circular

Vloerkleed Circular