Collectie

Zweedse elegantie
Layered is een Zweeds interieur design merk dat een uitgesproken eigentijdse uitstraling combineert met uitstekend vakmanschap en duurzame materialen. Geïnspireerd door de eigentijdse bewegingen in verschillende kunstvormen biedt Layered een nieuw beeld op klassiek minimalisme. Scandinavische elegantie, met een rauw randje. 

Elle Deco Accessory Award
In 2015 is Layered begonnen in Stockholm. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest besproken bedrijven in de interieurwereld. Zo hebben zij bijvoorbeeld de Elle Deco Accessory of the year award gewonnen waarmee zij in de pers verschenen onder meer in de New York Times, Elle en Vogue. 

Duurzaamheid
Met duurzam vakmanschap en 100% natuurlijke of gerecyclede materialen is de kwaliteit van de Layered producten hoog, en zijn de items ontworpen om een leven lang mee te gaan. Minimale impact op de planeet is een van de kernwaardes van Layered. Het bedrijf houdt zich dagelijks bezig met hernieuwbare energie opwekken, lage uitstoot bij het transport proces en duurzame verpakkingsmaterialen.