Collectie

Handgeweven
Perletta carpets heeft de mooiste kwaliteit handgeweven vloerkleden van 100% zuiver scheerwol. Perletta carpets heeft verschillende collecties met ieder zijn eigen structuren.  De vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende standaard afmetingen met een snelle levertijd, maar ook in elke gewenste afmeting, u bepaalt de kleur de structuur en de maat.

Collecties
Een vloerkleed of karpet van Perletta Carpets geeft uw woonkamer of slaapkamer warmte en comfort en geeft u veel creatieve mogelijkheden om uw interieur aan uw smaak aan te passen. De collectie is onderverdeeld in Perletta Structures, Perletta Urban, Perletta New Tradition, Perletta Moods, Perletta Lab en Perletta Create. Er zijn ook hele mooie zitelementen die dienst kunnen doen als poef of tafel. De gebreide look, grootte en stevigheid geeft een stoere uitstraling aan uw interieur.

Design it yourself!
Nieuw van Perletta Carpets is de optie om uw eigen karpet te ontwerpen. Samen met de deskundige interieuradviseurs van Colijn Interieur kunt u uw eigen karpet samenstellen. Kies voor kleuren die bij uw interieur passen of maak juist een spannend contrast.