Collectie

Vakwerk
B.I.C. Carpets staat internationaal bekend om het vervaardigen van hoogwaardige en op maat gemaakte tapijten volgens de Wilton weefmethode. De vakmensen van B.I.C. werden meermaals bekroond voor hun uitmuntende expertise, innovatief denken en creativiteit.

Kwaliteit
Sinds de oprichting in 1956 biedt B.I.C. Carpets een persoonlijke service en levert een uitzonderlijke kwaliteit en flexibiliteit aan zijn klanten overal ter wereld. De tapijten vindt u op ambassades en luxejachten, in hotels, directiekantoren en de meest exclusieve residenties. 

Vernieuwend en tijdloos
Bij B.I.C. Carpets wordt de vinger aan de pols gehouden van de steeds veranderende wereld van interieurinrichting. Zo kunnen ze tapijten vervaardigen die zich aanpassen aan de altijd evoluerende noden van hun cliënteel. Design en kleur hebben immers een aanzienlijke impact op de look and feel van uw omgeving. 

België
B.I.C. Carpets is gevestigd in België, het centrum van de textielhandel. Van hieruit bedienen ze talrijke Europese klanten via een uitgebreid netwerk aan agenten, importeurs en geselecteerde dealers.