Collectie

Meubels met een verhaal
Ethnicraft creëert prachtige meubels en decoratieve objecten die de basis van je interieur zullen zijn. De collecties zijn er om de verhalen van je leven te inspireren. Ethnicraft is al 25 jaar bezig met het ontwerpen van de mooiste, tijdloze meubels van solid hout. De meubelen gaan door de jaren heen echt leven en dragen zo mooie herinneringen met zich mee. 
De meubelen van Ethnicraft zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen makkelijk jaren mee gaan. De ontwerpers geloven dat het hout dat gebruikt wordt de tijdloze basis voor een echt thuis zal zijn.

Veelzijdig
De collecties van Ethnicraft zijn er voor iedere ruimte in je huis. De ene collectie is er om de ruimte handig te benutten, de andere om jouw favoriete accessoires een mooie plek te geven. 
Het ontwerp van de meubels is zo gemaakt dat ze niet trendgevoelig zijn. De meubels kunnen jaren lang in uw interieur blijven staan en u iedere dag opnieuw weer verrassen. 

Vakmanschap 
Vandaag de dag is het vakmanschap van Ethnicraft het belangrijkste binnen het bedrijf. Daarnaast zijn de ontwerpers altijd bezig met innoveren. De geavanceerde technieken die gebruikt worden dragen bij aan het proces zodat er iedere dag nieuw design gemaakt wordt, perfect tot op het laatste detail. De collecties gaan terug naar de essentie waar Ethnicraft in geloofd: Goed design, meubels met karakter, kwaliteit en tijdloos.