Collectie

JASNO shutters, vouwgordijnen en houten jaloezieën
Speel met licht. Laat uw huis stralen met JASNO shutters, folds en blinds. Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen, blinds zijn houten jaloezieën en folds zijn vouwgordijnen. JASNO zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt. De shutters, vouwgordijnen en houten jaloezieën maken daarbij het verschil.

Shutters en jaloezieën: perfectie tot in het kleinste detail
De verrassende schoonheid van JASNO shutters en jaloezieën zit ‘m in de ongeëvenaarde kwaliteit en hun passie voor perfectie. De houten jaloezieën en shutters van JASNO ogen niet alleen fantastisch, maar blinken ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Het verschil zit 'm vaak in de kleinste details van de shutters en jaloezieën. Soms nauwelijks zichtbaar, maar altijd duidelijk merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid. De shutters en houten jaloezieën worden altijd helemaal op maat gemaakt.

Folds: vouwgordijnen met Dutch Design
Nieuw in de JASNO collectie zijn de vouwgordijnen, de JASNO folds. Ontworpen door Nederlandse ontwerpers en gemaakt van pure, duurzame materialen. Deze bijzondere vouwgordijnen hebben daardoor een Dutch Design uitstraling die uw interieur zullen highlighten en tegelijkertijd perfect matchen met de shutters en houten jaloezieën van JASNO. Ook de folds zijn tot in detail afgewerkt en dat merkt u in het gebruik van het vouwgordijn, maar ook in de uitstraling en duurzaamheid.
Geen artikel(en) gevonden.